Sponsorloop Axia College Kennedy-Mars Sittard 11 April 2020

i.v.m. het corona virus is de sponsorloop helaas afgelast.

Het wordt de komende tijd stevig trainen voor onze collega’s. Ze gaan namelijk deelnemen aan de beroemde Kennedy Mars te Sittard op zaterdag 11 april. Roel, Rianne en Joyce gaan voor de 80 kilometer. U leest het goed, zij gaan op één dag een afstand van 80 kilometer lopend afleggen!!!!  Collega’s Rene en Sabrina doen de “Swentibold mars” ( een soort van sub klassement binnen de Kennedy Mars) en dat betekent dat zij op één dag de uiterst respectabele afstand gaan lopen van 40 kilometer!!!


Die prestatie gaan we neerzetten als een sponsorloop. Een sponsorloop waarbij we zoveel mogelijk geld willen ophalen voor de stichting “De Ster”. Deze stichting verzorgt vakantiekampen voor kinderen van 8 t/m 16 jaar, die een steuntje in de rug nodig hebben op het gebied van zelfvertrouwen. Met het verzamelde geld kan de stichting ook kinderen laten deelnemen, wiens ouders de bijdrage niet kunnen betalen.

Afbeeldingsresultaat voor doneer nu
Klik hier om te sponsoren, dit kan per gelopen kilometer of een vast bedrag,

Volg ons op Facebook:

Sponsorloop Axia College Kennedy-Mars Sittard 11 April 2020

De Ster.. .wat is dat? In 2004 is het idee ontstaan om vakantiekampen te organiseren voor kinderen van 8 t/m 16 jaar die een steuntje in de rug nodig hebben op het gebied van zelfvertrouwen. Het zijn vakantiekampen waar kinderen vooral heel veel lol maken. Maar omdat wij werken met Pedagogen en Psychologen en op kamp een wetenschappelijk bewezen methode hanteren, leren de kinderen spelenderwijs heel veel over thema’s als zelfvertrouwen, vrienden maken & behouden, voor jezelf opkomen, niet te snel boos worden etcetera.

Waarom bestaat Stichting De Ster? Volgens Stichting De Ster is het heel normaal dat mensen wel eens onzeker zijn. Dat hoort bij het leven. Onzekerheid kan nuttig zijn. Het zorgt er vaak voor dat je extra goed nadenkt voordat je iets doet of zegt. Maar soms is het zo, dat onzekerheden je tegenhouden. Bijvoorbeeld als je dingen die je leuk vindt niet doet, omdat je ze niet durft! Dan staat die onzekerheid je dus echt in de weg. En dat is zonde! Stichting De Ster helpt de kinderen hierbij. En dat is heel fijn en nuttig, want als je al jong leert hoe je zelfverzekerd kan zijn en wat jouw sterke punten zijn, heb je daar je hele leven plezier van! Dat gunnen wij elk kind!

Ster-groet,                                           Fleur Termijtelen (Oprichter & Directeur)